Over ons 

Wij bieden activiteitengerichte opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. En hebben onszelf tot doel gesteld om opvang aan te bieden waar kinderen met veel plezier naar toe gaan. Dit betekent dat we kinderen opvangen in een prettige, vertrouwde omgeving en hen de aandacht en begeleiding geven die ze nodig hebben om zich veilig te voelen. Bij BSO bij Suus & zo kunnen kinderen zichzelf zijn en zich naar behoefte ontwikkelen.

Suzanne van der Schot (eigenaar Bij Suus & zo)

Na mijn HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) heb ik jarenlang gewerkt als pedagogisch begeleider van kinderen en hun ouders. Mijn passie is werken met kinderen. Kinderen willen gezien en begrepen worden en op een eerlijke manier worden benaderd. Pas dan staan ze ervoor open om iets van zichzelf te laten zien of iets te leren. Ik vind dat net zo belangrijk als de kinderen en wil ze in mijn BSO een veilige plek bieden waar ze lekker kunnen spelen & leren en helemaal zichzelf kunnen zijn.

Tijdens mijn opleiding S.P.H. ben ik in aanraking gekomen met veel verschillende creatieve vakken en heb ik me verder ontwikkeld met een tweejarige deeltijd opleiding aan de kunstacademie.

Ook vind ik coaching van kinderen (en hun ouders) heel leuk en interessant. Ik heb hierin een opleiding gevolgd en ben jarenlang getraind door counselors in het werkveld. Ik ben zelf moeder van drie jongens en weet hoe fijn het is om soms een luisterend oor en een steuntje in de rug te krijgen. 


Corrie Vervoort

Hallo allemaal,

Mijn naam is Corrie Vervoort- de Groot. Ik woon samen met mijn man in Oss, want onze volwassen zoon en dochter zijn al 10 jaar het huis uit. We hebben ook al 2 kleinkinderen, van 4 en 2 jaar.

Ik ben ook invalkracht op een kinderdagverblijf en verder actief als vrijwilliger in het NME lokaal bij kinderboerderij de Elzenhoek in Oss. Bovendien coördineer ik als scholengids buitenactiviteiten met schoolklassen in de natuur rondom Oss. Ik ben sowieso een natuur- en buitenmens en vind buiten spelen en respect en aandacht voor alles dat leeft en groeit heel belangrijk. Ben ook veel bezig in de tuin, en ik bezoek regelmatig de sportschool. Ook lees ik graag en hou ik van reizen en dagjes op pad gaan.

Ik heb zo'n 25 jaar met veel plezier in het onderwijs gewerkt. Als de kinderen uit school komen is het heel fijn als ze naar een BSO toe kunnen waar ze zich net zo op hun gemak voelen als thuis. Sander Denneboom

Het allerleukste vind ik het om kinderen met sport & (denk)spellen te activeren. Ik vind het leuk om ze  techniek bij te brengen of met een hele nieuwe sport kennis te laten maken. Belangrijk is dat ze deelnemen uit vrije wil en geprikkeld worden door mijn enthousiasme, dan komt het plezier er vanzelf achteraan (en het leren ook)!

Ik ben zelf best sportief en ga in mijn vrije tijd met onze 3 kids vaak lekker buiten sporten op een veldje. Hiernaast ben ik lid van de Hockeyvereniging in Rosmalen en ga ik af en toe een keer squashen of golfen.  

Tijdens de vakantie BSO doen we veel standaard sporten (tennis, hockey, voetbal etc.), maar we gaan ook vaak Glow in the dark sporten met blacklights (zie mijn foto hierboven), freerunnen, lasergamen, metaaldetectoren etc. Maar niet alleen maar actief hoor, want je kan ook lekker een boekje lezen of een film kijken vanuit lekkere zitzakken, lekker creatief bezig zijn, met z'n 4en Mario party spelen op een groot digibord, binnen & buiten hutten bouwen etcetc.  

Tot snel.. Bij Suus & zo!